TCA-Systems > Nieuws

 

Nieuws

7 september 2011 : TCA Systems van start

Na een periode van intensieve voorbereiding, maakte TCA Systems haar start in de innoverende IT-markt. In deze periode is veel gedaan om te zorgen dat het produktenpakket aansluit op elkaar, zodat de geboden oplossingen één geheel vormen en daarmee de wensen van onze klanten vervullen.

We hebben veel aandacht besteed aan de basis van het IP-netwerk, waarbij Hubbell als partner is gekozen voor zowel de horizontale als de verticale bekabeling op basis van Cat 5E, Cat 6 of Cat 6A, shielded of unshielded.
Hubbell voldoet aan alle standaarden, zoals ook de Cat 6A TIA/EIA-568-B.2-AD10 standaard en beschikt naast datacomponenten, over een wijde range van produkten, welke kunnen worden toegepast bij de aanleg van de verschillende gebouwgebonden systemen. TCA Systems kan, indien volgens de richtlijnen aangelegd en gemeten, een door Hubbell uitgegeven certificering verzorgen, welke een looptijd heeft van 25 jaar.

Naast de infrastructuur verzorgt TCA Systems tevens de levering van actieve netwerkcomponenten van o.a. Cisco en HP.

Onze jarenlange ervaring stelt ons tevens in staat u een passende aanbieding te verzorgen. Niet alleen op basis van partnumber, maar ook op basis van de door u opgegeven eisen en wensen of de eisen en wensen welke gewenst zijn voor de applicaties zoals observatie-, toegangscontrole- en andere gelijksoortige systemen.

Een compleet portfolio van de door TCA Systems geleverde merken zijn terug te vinden onder het tabblad Portfolio.

Eventueel kan documentatie worden aangevraagd via het tabblad Informatie.

Wij zien er naar uit om samen met u mooie projecten te leveren en realiseren, waarbij de innovatie van nu én die van de toekomst, de grenzen van onze gezamelijke mogelijkheden steeds weer mogen verleggen.